Försäljning Hus, Ihtiman, Sofia, Bulgarien, Center

Försäljning - Cod. 41774

  • Typ: Hus
  • Område: 130 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Underbart tvåvåningshus med "Smart Home"-system i Kostenets - en by i Bulgarien, 74 km sydost om Sofia och 35 km öster om Borovets, vid foten av Rilaberget. Snabb och bekväm tillgång till Trakia-motorvägen, samt till Sofia-Plovdiv järnvägslinje.
Byn är en av de rikaste i Bulgarien, med en befolkning på mer än 6200 människor, mer än 10 stora livsmedelsbutiker, många restauranger, pensionat, sanatorier och pensionat.

Turismen är extremt utvecklad, platsen är känd för hypertermiska mineralkällor, vattenfall, grottor och reservoarer för sportfiske.
Väginfrastrukturen, vattenförsörjningen och avloppet för hela regionen har totalrenoverats.
Huset vi erbjuder ligger i centrum, på huvudgatan, mittemot den ortodoxa kyrkan St. Ärkeängeln Mikael. Tvåvånings parhus med en liten engelsk innergård.
Den första våningen består av ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum med toalett och en hall. En korridor leder längs en inre spiraltrappa till andra våningen, där det finns ytterligare tre sovrum.
En korridor på bottenvåningen leder till en anlagd innergård, trevlig för avkoppling. På gården finns en stenfontän, ett nytt badrum med toalett och förutom dem finns också ett litet hus på 25 kvm, som idag används som verkstad, men kan göras om till sommarkök eller gäst. hus. Höjden är stor, två plan har byggts, den andra typen är ampor, det finns vatten och avlopp, det finns tre solcellsskivor som matar huset.
Hela huset är renoverat, och Smart Home-systemet är anslutet till alla rum, kontrollerat och styrt från alla hörn av planeten.

Helt uppdaterade elledningar, VVS och avlopp. Överallt nya fönster, isolering, nytt tak.
Ovanför andra våningen finns en luftkudde på ca 1 meter. Källare på ca 50 kvm, torr och ventilerad, det går att göra krog.
Bevakat på modernaste sätt är huset utrustat med externa och interna kameror för fjärrövervakning. En vattenmantlad öppen spis ger extra uppvärmning till alla rum.

Säljes med alla möbler och vitvaror, helt redo för nya ägare. Det kan lätt göras om till ett fritidshus för gäster.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB