Försäljning Kedjehus, Sofia, Sofia, Bulgarien, Бояна

Försäljning - Cod. 39318

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 348 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 0-3

Enfamiljshus i det första ekologiskt stängda gated-bostadsområde i Bulgarien. Det ligger vid foten av Vitosha-berget och samtidigt bara 10 minuter med bil till huvudstadens centrum (NPC). Byn är byggd på en total yta på 12330 kvm. Det består av 15 enfamiljshus med en total yta på 348 kvm. upp till 441 kvadratmeter, total bebyggd yta 6215 kvm, lekplats och administrativt kontor med parkeringsplatser för gäster, vilket inte ingår i det totala bebyggda området. Husen är av tre typer: typ A - 3 hus, typ B - 9 hus och typ B - 3 hus. Varje hus har sin egen tomt med verkliga gränser och grannar på 650 kvm. upp till 720 kvm med vilket varje hus till salu. Det är av olika storlek beroende på husets läge i anläggningen och inkluderar inte ägandet av gång- och bilbanor. Av dessa kommer varje husägare att ha perfekta delar av fastighetsrätten. Det finns gott om plats på varven för att bygga en utomhuspool.
Källargolvet i varje hus är tillverkat av natursten, polerat med ett fuktbevarande impregneringsmedel. Skiljeväggarna i källaren är icke-bärande och kan flyttas som du vill under byggprocessen eller i ett senare skede för att förändra lokalerna.
För din bekvämlighet och komfort är takhöjden i de flesta rum på 1: a och 2: a våningen i alla tre hustyper nära 3 meter.
Varje hus har internet- och telefonkablar och ett intercomsystem med en kamera.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB