Försäljning Hus, Lenkovo, Pleven, Bulgarien, Pleven

Försäljning - Cod. 43660

  • Typ: Hus
  • Område: 800 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

Ett stort hus och en massiv industriell källarbyggnad i Bulgariens återvändsgränd, Lenkovo, PlevenEtt enormt, vackert hus och en massiv industriell källarbyggnad (del av 4-våningsbyggnad) i en återvändsgränd (endast 2 hus på denna gata) i en mycket liten by i norra Bulgarien, nära floden Donau, cirka 24 mil från staden Pleven och cirka 14 mil från Sofia, Bulgariens huvudstad. Huset har 3 våningar och en källare, tillsammans ca 300 m2. Det finns armerad betongtrappa från källarrummet (som är enormt, med fönster), som går genom första våningen (ett stort kök, en separat toalett och separata duschrum, två sovrum), andra våningen (ett badrum, ett stort sovrum). , ett annat sovrum och ett vardagsrum där vinden nås) och vinden (du kan skapa ytterligare 4 sovrum där och ett badrum). Inne i huset är byggnaden och konstruktionsarbetet oklanderligt - endast handlare från den bulgariska "Zadruga na Maistorite" (gillet för de bästa handlarna-byggarna i Bulgarien har arbetat där)

El och vatten levereras samt fasta kablar för 6 fasta nummer och skorsten för eldstäder. Högkvalitativa trädörrar och träfönster, väl säkrade, inuti behöver putsning och dekoration. Framför huset finns en trädgård, ett utrymme för pool. Det finns ett garage i anslutning till huset. Huset har en exceptionellt stark militär konstruktion: källarväggarna är över 1,5 m breda, gjorda av extremt starka material - betong och stålkonstruktion (armerad betong). Gatan är också enorm, vilket gör att lastbilar kan manövrera fritt.

Källarbyggnaden intill huset är på ca 300 m2 fördelat på 9-10 butiker/rum med en höjd mellan 2,45 och 3m, alla med fönster. Det finns godkända planer för ytterligare 3 våningar på toppen av källaren. Byggnaden av källaren är anmärkningsvärt stark. Byggnaderna är lämpliga för affärsutvecklare (callcenter, tillverkning, textil, lager, snickeri, konst och andra typer av verkstäder etc). Byggnaden kunde snabbt färdigställas och användas som den är, och senare vidareutvecklas. Det finns en bäcke som flyter på baksidan av fastigheten - en av gränserna, de andra 2 gränserna är de två gatorna, och den fjärde gränsen är en tomt.

Huset ligger i centrum av byn med bekväma allmänna kommunikationer.

Arbetskraften och byggmaterialet är billigt. Floden Donau ligger i närheten. Läget är perfekt för export/internationell handel (floden Donau). Den längsta floden i Europeiska unionen, Donau är den näst längsta floden i Europa efter Rysslands Volga. Den börjar i Schwarzwald-regionen i Tyskland och går genom 10 länder (Tyskland, Österrike, Slovakien, Ungern, Kroatien, Serbien, Rumänien, Bulgarien, Moldavien och Ukraina) på väg till Svarta havet. Mycket äldre än Rhen tros dess bassäng ha varit platsen för några av de tidigaste mänskliga kulturerna, och det är fortfarande en av Europas viktigaste och mest historiska vattenvägar och ett populärt flodkryssningsdestination.

Kommunen är mycket stöttande och hjälpsam. Det finns också många EU-program som finansierar sådana projekt: du måste ansöka om dem lokalt.

Kontakta mig för mer information och bilder. (Gärna att byta eller byta)

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB