Försäljning Övrigt (Mark), Harmanli, Haskovo, Bulgarien, Leshnikovo

Försäljning - Cod. 43004

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 3507 m²
  • Antal rum: 3507 m²
  • Våning: 03507 m²

Jag säljer en tomt i reglering - 3 507 kvm. område ;
Med massor av el och vatten; väl, tillträde via asfalterad väg; panoramautsikt, lämplig för boende, för ett sommarhus, för prefabricerade trähus, för kupolhus, för massiv konstruktion, för affärs- eller industriändamål, för jordbruksproduktion, etc., med dokument i ordning, ensam ägare.
Beläget i centrum av en liten by, men på grund av sin stora storlek extremt tyst, fridfull och vacker. Terrängen är rik, bördig och ren (den har inte använts på mer än 50 år!)
I själva byn finns internet- och telefonkommunikation; inga problem med el och dricksvatten; det finns en livsmedelsbutik för grundläggande förnödenheter och en bar med matvaror; nära huvudkommunen ca 12 km, till den regionala staden - 40 km; till Grekland och Turkiet - cirka 30 km; vacker natur, tystnad, ordning, invånare uteslutande bulgarer och finländare; nära turistiska och historiska platser och platser. Kommunhuset har ett restaurerat Samhällshus, nya salar, en teatersal och andra salar för en mängd olika evenemang; förfarandet för restaurering av den lilla kyrkan från 1881, kulturminnesförklarad, har också inletts; en fontän med helande vatten restaurerades, med många marmorstenshoar, med ett lusthus, en stor stenlekplats, en barnhörna, officiellt invigd i år; en plats för camping, sammankomster, firande av evenemang, floden erbjuder också många platser för fiske, promenader, i allmänhet, naturens närhet, lövskogarna, ängarna rika på örter, svampar och blommor, erbjuder verklig glädje och det varje dag från ett riktigt liv utan onödiga ljud (mer exakt, inga ljud alls). Invånarna i byn är snälla och sällskapliga, inga brott, en seriös borgmästare, ingen korruption, inga övergivna djur och många andra egenskaper, som inte nämns så mycket som information, men vi vet alla och är intresserade av att köpa en fastighet av detta slag . Det finns inga soptippar och begravningar av giftiga material, inga industrier och fabriker, inga motorvägar för att sätta ryktet på prov, inga flygplatser, ... kort sagt, inga överdrifter, platsen är så autentisk och erbjuder ett så fridfullt liv från alla synpunkt. att du lätt skulle tro att du drömde en underbar dröm. Fastighetens pris - 16 000 euro, läge - byn Leshnikovo, kommun. Harmanli. Vid intresse skriv privat.
Beskrivning av foton i publiceringsordning:
1, 2 och 3 - fastigheten fotograferad på längden från söder till norr; från nord-syder och utgång från söder
De återstående bilderna för en kort uppfattning om omgivning och natur; naturen nås bokstavligen genom att öppna vägporten. du behöver inga långa vandringar för att komma till en flod, en klippa, en kulle, en skog... Du är bara i dem.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB