Försäljning Lantbruk, Aleksandrovo, Jambol, Bulgarien, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

Försäljning - Cod. 31584

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 34600 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Komplexet ligger på 34 000m2 eget land i hjärtat av Strandja berg och omfattar följande:
STABIL med 20 hästlådor med en total yta på 550m2
Byggnaden är belägen öst-väst. Konstruktionen är solid. Fönsterramar är gjorda av PVC-profiler med glas. Takets konstruktion - balkar, byggda under ett takutrymme genom konstruktion av stålstänger och balkar och brädor som utrymme används för lagring av hö. Isolering av taket täckt med kakel. Det byggdes nyligen och uppfyller de senaste kraven och förordningarna för jordbruks- och avelshästar.

2 PADDOKS med totalt areal på 1500m2 vardera.
FOLK RESTAURANT med en total yta på 484 m2 och en sommar trädgård.
Byggnaden är belägen nord - syd. Konstruktionen är solid. Fönsterramar är gjorda av PVC-profiler i träfärg med glas och lyxiga inredningar som öppnas i fönster (system "Volkswagen" - öppnas genom att glida parallellfrontförskjutning). Takets konstruktion - balkar med isolering och täckt med kakel. Byggnadens layout är enligt följande: En hall för besökare, belägen i den centrala volymen av byggnaden med två ingångar, respektive gatuparkering och separat reglering från utsidan av gården (östra fasaden) och ingången från gården (västra fasaden) Byggd bar drycker - i Södra salen, och i det centrala utomhus köket är byggt med förmågan att konstruera en ugn. En fast masonry spis är konstruerad till baren i den södra delen av hallen. I den norra delen av salen strax framför köket och förrådsrummen finns äkta gammal kvarn - restaurerad och utställd. Köket är separerat enligt följande - förberedelseprodukter, kokplatta, diskmaskin, lager och mer. Garderoberna ligger i södra delen av byggnaden. Golv - terrakotta, väggar - gips, latex, partiell naturstensklädsel, takbjälkar. Dörrar - från gatureglering - En massiv trädörr, gårdssida - Dubbelglasad PVC-profil. I toaletter: Sub-terrakotta väggar - faience, tak - gips, kitt latex. Nödvändiga sanitetsbeslag och armaturer installeras;
Ett viktigt steg i den allmänna planen för utvecklingen av komplexet är RIDING PLATZ 70m / 70m. Alla nödvändiga dokument, bygglov medföljer finns tillgängliga.
BOENDE. Gästhus med 16 rum och 4 lägenheter med en total yta på 1056 m2. Alla dokument, inklusive bygglov är tillgängliga.
Komplexet för ridsport och avel "BLACK SEA HORSES" har alla nödvändiga juridiska handlingar. En revisionsbedömningsrapport för minimivärdet av tillgångarna utförs av ett licensierat revisionsbolag.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB