Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Shumen, Shumen, Bulgarien, Novi Pazar city, Novi Pazar Municipality, Shumen Province, 9900

Försäljning - Cod. 31449

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 8325 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Fastigheten har en yta på 8325 m², inklusive en byggnad med en netto yta på 1123 m.
Plats: Novi Pazar stad, Novi Pazar kommun, Shumenprovinsen
Fastigheten ligger i den norra industrin i Novi Pazar-staden. Det ligger längs en andra klassens väg, i riktning mot Pamukchi byn. Ingången ligger strax intill asfaltvägen.

Beskrivning av fastigheten:
Fastigheten där byggnaden är belägen är omgiven av ett stängsel med betongpelare. Det finns en metallgrind vid ingången till fastigheten. Omkring 4000 m² av fastigheten är täckta av asfalt. Det finns ett mejeri i grannskapet.
Element av infrastruktur har byggts inom fastighetsområdet, det vill säga vattenförsörjning, elektrifiering och en hållbar väg. Fastigheten är lätt nås med motorfordon. Tomten är i rätt form och grannar en andra klassens asfaltväg i väster.

Beskrivning av byggnaden:
Det finns en industrihistorisk byggnad med en prefabricerad armerad betongkonstruktion bestående av vinelandbalkar, kolonner och icke-bärande värmeisoleringspaneler. Konstruktionen är i normalt tillstånd för sin driftstid. Det finns inga frakturer eller skador på huvudlagerelementen. Byggnaden är en industriell hall med en betongplatta, plasterad och målad vägg och tak med synlig konstruktion. Inuti hallen finns gemensamt rum med ett område på ca 20 m², inklusive ett omklädningsrum. Badrummet består av en dusch och toalett, med ett område på ca 9m². Utsidan av byggnaden är plasterad. Ingångsdörren till byggnaden är automatisk, värmeisolerad och sektionell. Taket har nyligen renoverats med termoelement och nya vattentät. Väggarna har isolerande paneler. Fönstren har helt ändrats med PVC-fönster. Dörrarna är gjorda av aluminium. Det finns en strömförsörjning och VVS-anläggning tillgänglig på platsen. Området upptaget av byggnaden är 1123 m².

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB