Försäljning Hotell, South - black sea coast, Burgas, Bulgarien, Sinemorets

Försäljning - Cod. 27014

  • Typ: Hotell
  • Område: 1515.840 m²
  • Antal rum: 26
  • Våning: 3

Ligger cirka tio kilometer norr om den turkiska gränsen, den lilla vackra staden Sinemorets är Bulgarien väl isolerade och inte omgiven av ständiga flurries verksamhetsområden. Utsikten över staden är helt fantastisk. Denna byggnad ligger i den lilla staden.
 
Infrastrukturen är robust utformade med en intilliggande form. Komplett med en swimmingpool, videoövervakning, parkering, och landskapsarkitektur, lämnar denna byggnad inget övrigt att önska. Dess lägenheter ligger på tre olika våningar med totalt 26 lägenheter och varierar i storlek från 41 med 59 meter till 105 med 92 meter.
 
Byggd från material av hög kvalitet för att garantera hållbarhet, är den här lägenheten byggnad ritad i den traditionella arkitektoniska stilen i resten av Sinemorets. Det är inbyggt i sidan av en kulle med utsikt över havet, så varje lägenhet har ett pittoreskt havsutsikt. Totalt finns sex studios och 20 enrumslägenheter finns att köpa eller hyra. Havsutsikten kan avnjutas från lyxiga balkonger i varje.
 
Om du funderar på att få en lägenhet, se till att överväga att hyra eller köpa från Rich Building. För en mängd olika orsaker, de är en av de bästa namnen i lägenheten industrin. Från att kunna köpa helt färdiga lägenheter som saknar endast möbler för att veta att alla dörrar och fönster är säkra, det finns så många roliga grejer att köpa från Rich Building som skiljer dem från resten. Dessutom, alla golv i sina lägenheter är laminat och kakel, så allt som är kvar när du flyttar in är dekorera det hur er att göra det ditt eget utrymme.
 
Medan du kommer säkert att älska din lägenhet från Rich Building, kommer du säkert att älska kulturen och folket i Sinemorets, alltför. Från att nedsänkt i den lokala kulturen att komma att älska lokala attityder, kommer du snart att hitta dig som hemma i denna lilla bulgariska staden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB