Försäljning 2:a, Sofia, Sofia, Bulgarien, Ivan Radoev 34

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 23563

  • Typ: 2:a
  • Område: 75 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3

3 rum tegel lägenhet build 2007 i Sofia-Bulgarien till salu
Fastigheten ligger i Sofia (huvudstaden) och ligger nära centrum, är staden ringen bara några minuter med bil. Shoppingområden är inte långt borta, Business Park ligger i 10 minuter, eftersom skidliften i Vitosha berg och Sofia flygplats. Det ligger i Vitoscha distriktet (Street Ivan Radoev Nr: 34)
Lägenheten ligger i närheten Simeonovsko väg (Simeonovski chause) och Boulevard Bulgarien och tar ca 10 min att köra till båda - centrum och Vitosha mountain.
Lägenheten är nästan helt möblerad och utrustad med elektrisk spis, kylskåp, tvättmaskin, våningssäng, 3 garderober och 2 garderober (nästan oanvända)
Vi köpte den 2008, men av personliga och yrkesmässiga skäl som vi flyttade till Berlin.
AP. ligger på tredje våningen. Det är faktiskt 2 rum lägenhet, splited till 3-rumslägenhet. Till lägenheten hör en liten källare (ca 4m2) och möjlighet att köpa jordisk park plats.
Byggnaden är bebott nästan helt och endast kontor bottenvåningen är tomma. De årliga fastighetsskatt är cirka 130-140 renoveringarna. De verktyg kostnader i Bulgarien är mycket differentierade i varje säsong. På sommaren brukade vi betala runt 40leva för vatten och el per månad och på vintern cirka 100 renoveringarna per månad. Det finns även gas installation i lägenheten men vi har aldrig använt det, vi använde bara el.
Lägenheten Byggnaden är cirka 75 m2 stor, men fri plats är inte så mycket - 65m2. Första vardagsrummet är ca 11 m2, är den andra 13 m2 och kök 22 m2, än badrummet är 6m2 och balkongen är 7m2
Från bilderna syns, att i det andra vardagsrummet finns en våningssäng, som byttes ut i ett år med en normal dubbelsäng.
Under de senaste fyra åren i huset har hyrt endast av en ung familj. De har behållit lägenheten mycket väl och allt är i perfekt skick.
Samma unga familjen vill bo i lägenheten och om du planerar att hyra ut det de är bra hyresgäster. (Bara för information. Just nu hyrs ut för 450leva)

Bakom huset finns ett öppet fält, det finns inga andra byggnader och det kommer att bo så här under de närmaste åren som park. Det finns också fantastisk utsikt till Vitosha berg och Stara berg också.
Förfarandet för försäljning sker alltid via en advokat, och detta kommer att ta bara några dagar. Det krävs ingen provision är för att vi inte är en myndighet och vi är bara privatpersoner.
Goda nyheter: Det finns planer på att bygga en tunnelbana i närheten. Riktningen ska gå över Vitoscha distrikt till södra delen av Sofia
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Bifogat hittar du en karta som visar det aktuella metrovägen i Sofia och framtida planerade förlängningen av tunnelbanan järnvägen. Den kommer att passera genom det distrikt där lägenhet till salu ligger, och det kommer att bli tunnelbanestationerna mycket nära.
Pris: 75.000 € variabel med inventering.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB